Piano

Pianoles wordt gegeven door Niels van der Weiden, Cengiz Gursus, Dion Groebe en Wessel van Deursen. Niels is afgestudeerd aan het conservatorium van Den Haag. Het belangrijkste van het bespelen van de piano is eigenlijk dat het gewoon heel leuk moet zijn en plezier moet hoog in het vaandel staan. Pianoles wordt vanwege een praktische oogpunt gegeven op een digitale piano.

Niels is op muzikaal gebied een zeer veelzijdig muzikant en weet alles van toetsinstrumenten, notenschrift, en compositieleer.

Cengiz Gurses is in 2007 afgestudeerd aan de hoge school voor de kunsten in Rotterdam als master music.

Cengiz is een rustige en zeer geduldige docent die u op een ontspannen manier het pianospelen zult bijbrengen. Of u nu 7 jaar of 65 bent maakt niet uit, het belangrijkste is het plezier van het muziek maken.

Buiten pianoles geeft Cengiz ook vioolles.

Onze nieuwste en jeugdige toetsen docent is Dion Groebe. Dion is al vanaf zeer jong geinspireerd door de pianotoetsen en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al heel veel podium ervaring.

Dion heeft gestudeerd aan het Amsterdamse conservatorium.

Buiten de pianotoetsen heeft Dion ook heel veel kennis van allerlei synthesizers en studioapparatuur.

.

Wessel van Deursen is een gitarist/toetsenist met een conservatorium opleiding, en geeft gitaar en piano les. Hij heeft veel ervaring als (studio)muzikant, heeft veel live gespeeld, en is naast het bespelen van zijn instrumenten ook erg bedreven in het werken met Logic Pro X. Ook doet hij veel met songwriting en produceren.

Wessel is een muzikant in hart en nieren, en een gepassioneerd docent, die niets liever doet dan het helpen van de leerling om zijn/haar doel te bereiken.

Tarieven 30 minuten les (één keer per week)

In overleg met de docent kunt u kiezen uit de onderstaande opties.

11 termijnen van  €68,50 per maand (in augustus betaalt u geen lesgeld) of  10 termijnen van € 75,- per maand (in juli en augustus betaalt u geen lesgeld)

30 minuten les (één keer per twee weken)

11 termijnen van €36,00 per maand (in augustus betaalt u geen lesgeld) of 10 termijnen van €39,00 per maand (in juli en augustus betaalt u geen lesgeld)

Gratis proefles aanvragen?