Zangles

Zangles

Mijn naam is Gunther Irmer en ik geef zangles bij Muziekles IJmuiden. Omdat elke stem uniek is vraagt iedere stem om een eigen aanpak om grensen te verleggen. Dat is elke keer opnieuw een boeiende uitdaging.”

Sinds 20 jaar staat Gunther met verschillende bands uit Duitsland, Engeland en Nederland op het podium. Hij is in Newcastle (Great Britain) cum laude afgestudeerd in Performing Arts Jazz, Pop en Commercial Music.

“Naast mijn eigen Band WeCookWithFire toerde ik In het najaar 2016 40 theatershows door Nederland en België met Gerhardt en Peter Faber (What Lovers Do) als achtergrondzanger. De reprise is in April 2018 geplant. Verder ben ik medeorganisator van de buurtsessie in Haarlem-Noord en programmeer Festivals als Zomer in de Zaanen (Haarlem Noord) en de Kultur-Biergarten in Thüringen, Duitsland.”

Mijn naam is Naomi van Heemskerk geboren te Zaandam , sinds 2008 wonende in Haarlem.

Vanaf mijn twaalfde kwam ik erachter dat ik zingen erg leuk vond om te doen en dat ik hier graag mijn beroep van wilde maken. Het begon allemaal in Purmerend bij het NKT

( Nederlands kinder theater) hier heb ik drie jaar ervaring opgedaan. Op mijn vijftiende ben ik zangles gaan volgen  aan de muziekschool Fluxus te Zaandam. Hier heb ik vijf jaar zangles gehad. In de vijf jaar op de muziekschool heb ik veel podium ervaring opgedaan. Door goede begeleiding is het mij gelukt om aangenomen te worden op een zangopleiding.

Na vijf jaar intensief optredens en lessen te hebben gevolgd ben ik in 2013 afgestudeerd aan de DAPA ( Dutch Acadamy of Perfoming Arts). Ik heb mogen optreden in verschillende podia in Nederland o.a. Carre, concertgebouw Amsterdam, Luxor theater, musical Awards en musical Singalong uitmarkt. Sinds 2009 ben ik begonnen met zangles geven en in 2012 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen.

Ook ik de opleiding Logopedie aan de Hogeschool in Utrecht gevolgd voor nog meer aansluiting.